Vlad Bărbos, copreședintele PNL Gherla, a trecut la PMP

Copreședintele PNL Gherla, consilierul local Vlad Bărbos, a demisionat zilele trecute din formațiunea politică în care fusese, înscriindu-se în Partidul Mișcarea Populară. Conform clujtoday.ro, Bărbos va candida, din partea PMP, pentru funcția de primar al municipiului Gherla.

Decizia lui Vlad Bărbos de a părăsi PNL vine ca urmare a hotărârii unor membrii ai conducerii județene PNL, care, conform clujtoday.ro, ar fi decis să îl desemneze pe actualul primar, Marius Sabo, drept candidat la Primărie, deși votaseră în favoarea candidaturii lui Bărbos.

Liderul Mișcării Populare, Vlad Bărbos, susține că va fi urmat de mai mulți colegi din PNL, aceștia fiind nemulțumiți de faptul că „și în trecut voința organizației municipale a fost nesocotită”, scrie clujtoday.ro. O situație de acest fel a fost, crede Bărbos, cea din 2012, în care actualul deputat PNL, Radu Zladi, a fost candidatul impus la alegerile parlamentare de atunci, cu toată că membrii PNL Gherla votaseră, în acel moment, în favoarea lui Mihai Seplecan, fost președinte al Consiliului Județean Cluj.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu