Mai multe locuințe din Așchileu au fost percheziționate de polițiștii din Gherla

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla împreună cu membri ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au realizat, zilele trecute, șatepte percheziții pe raza comunei Așchileu, județul Cluj, în scopul combaterii furturilor din locuințe.

Astfel, oamenii legii au percheziționat șapte domicilii, pe baza mandatelor emise de Judecătoria Gherla, în urma cărora au ridicat mai multe bunuri și obiecte ale căror proveniență nu a putut fi dovedită. Au fost ridicate din locuințele suspecților obiecte precum drujbe, mașini de găurit, cabluri electrice, telefoane mobile, televizoare, DVD playere și alte aparate electronice și electrocasnice.

Totodată, în urma perchezițiilor efectuate, s-au identificat doi tineri, unul de 18 ani și unul de 14 ani, ambii din comuna Așchileu, suspecți că între 2014 și 2015 ar fi sustras bunurile găsite de oamenii legii, pentru care nu au putut fi prezentate documentele de proveniență, din mai multe locuințe aflate în comună, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.000 lei.

 

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu