Primăria Gherla a cheltuit aproximativ 400.000 de lei pentru achiziționarea patinoarului artificial

foto: Primaria Municipiului Gherla

Primăria Municipiului Gherla a achiziționat și în această iarnă un patinoar artificial. Prețul de achiziție și de punere în funcțiune al acestuia a fost de 397.552,20 lei (cu TVA inclus).

Potrivit informațiilor oferite de autoritățile locale, prețul include contravaloarea echipamentelor, a serviciilor accesorii prestate, transportul acestora la Gherla, montajul, precum și înlocuirile de echipamente găsite necorespunzătoare la recepție.

„Utilitatea lui este confirmată de numărul mare de iubitori ai sportului de gheață, care au ales în aceste luni să iși petreacă timpul liber într-un mod activ și distractiv”, spun reprezentanții primăriei.

Până pe 14 ianuarie a.c., patinoarul va funcționa între orele 12:00 și 22:00. După această dată programul de funcționare va fi cuprins între orele 12:00 și 20:00. Prețul la intrare este de 3 lei pentru persoanele cu vârsta de până la 18 ani, respectiv 5 lei pentru persoanele peste 18 ani. Taxa pentru utilizarea patinelor este de 3 lei pe oră.

Patinoarul artificial demontabil este amplasat în incinta Stadionului Municipal Gherla și are o suprafață de 300 MP (15X20).

Distribuie articolul

Lasă un comentariu