Cristian Bordei și Radu Molnar, de la USR PLUS, și-au deschis birou parlamentar la Gherla

Senatorul Cristian Bordei și deputatul Radu Molnar, parlamentari de Cluj din partea Alianței USR PLUS, au inagurat sâmbătă, 10 aprilie 2021, biroul parlamentar din municipiul nostru. La eveniment au fost prezenți și ceilalți doi reprezentanți ai Clujului în legislativ din partea alianței, deputații Viorel Băltărețu și Oana Murariu, precum și președintele USR Gherla, Dan Mureșan.

Scopul acestei prezențe locale este comunicarea mai bună între cetățenii orașului și aleșii lor în parlament, pentru ca dorințele, sugestiile și informațiile venite de la gherleni să ajungă mai rapid la instituțiile centrale.

De asemenea, deschiderea biroului arată și o recunoaștere a activității intense pe care membrii alianței au avut-o la Gherla în ultimii ani. Cei cinci consilieri locali ai USR PLUS din Gherla – Andrada Opriș, Petrovici Lehel – Zoltán, Carol Szasz, Dan Mureșan și Adrian Vereș – vor beneficia de sprijin din partea autorităților județene și naționale, pentru a rezolva problemele cu care se confruntă locuitorii orașului.

Adresa biroului parlamentar este: strada Bobâlna nr. 51. Discuțiile pot avea loc fie direct la sediu, fie prin email, telefon sau apel video, în funcție de preferințe și de timpul disponibil.

Aici puteți urmări declarațiile de la inaugurarea cabinetului:

Distribuie articolul

Lasă un comentariu