Spitalul din Gherla are un nou Computer Tomograf

Spitalul Municipal din Gherla a pus în funcțiune noul Computer Tomograf achiziționat cu sprijinul financiar semnificativ al Consiliului Județean Cluj.

Pentru această investiție, forul administrativ județean a alocat în anul precedent, din bugetul propriu al instituției, nu mai puțin de 1.000.000 de lei.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Scopul investițiilor noastre constante în domeniul sanitar este acela de a oferi clujenilor un acces rapid și facil la serviciile medicale de care au nevoie, cât mai aproape de casă. Vom continua să investim în sănătate pentru îmbunătățirea continuă a calității actului medical și diversificarea paletei de servicii oferite pacienților.”

Echipamentul ultraperformant este utilizat în cadrul Ambulatoriului Integrat al unității sanitare, primele investigații fiind deja efectuate pentru pacienții internați.

Reamintim, în acest context, faptul că Tomografia computerizată este o metodă de diagnostic nedureroasă și de înaltă precizie, care oferă într-un interval de timp redus imagini clare și detaliate ale structurilor examinate.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu