Dacian Cioloș îl susține pe Nicolae Borca pentru Primăria Jucu

Dacian Cioloș, europarlamentar și președinte al partidului Renew Europe a vizitat ieri comuna Jucu. Fostul comisar european pe agricultură și unul dintre cei mai apreciați prim-miniștrii ai României de după Revoluție, Dacian Cioloș a venit să-l susțină pe Nicolae Borca și echipa USR PLUS, care-și propun să schimbe imaginea comunei Jucu și să o transforme într-o comună europeană.

„Sunt Dacian Cioloș copreședinte USRPLUS și europarlamentar și sunt astăzi la Jucu pentru a susține candidatura lui Nicolae Borca la funcția de primar in comuna Jucu. Jucu este cea mai bogată comună din județul Cluj din punct de vedere al veniturilor/cap de locuitor, cu cred mai bine de 4000 de lei venituri pe an. Un locuitor din Jucu are mai mult decât un clujean din Cluj Napoca cu ceva mai mult de 1800 lei/cap de locuitor și cu toate astea comuna Jucu, primăria comunei Jucu lasă în buget la sfârșitul anului peste 10 milioane lei necheltuiți. Cu toate că sunt foarte multe lucruri de făcut în comuna Jucu. Asta arată că avem o comună cu oameni harnici, o comună cu potențial foarte mare, o comună care poate să facă foarte multe lucruri fără să depindă de alții, dar are nevoie de oameni gospodari de oameni cinstiți, de oameni buni manageri si de oameni care să aibă o viziune. Nicolae Borca, Nicu de la Net așa cum îl știți cu toții în sat a demonstrat în ultimii ani că e omul care știe să gestioneze lucrurile, care știe să crească o afacere și așa va ști să crească și comuna Jucu și să crească  bunăstarea locuitorilor de aici.”

Candidatul Nicolae Borca i-a mulțumit diplomatului european pentru că a acceptat invitația de a veni la Jucu și descris în linii mari ce-și dorește echipa USR PLUS să implementeze în comuna Jucu în următorii patru ani.

„Mulțumesc Dacian, mulțumesc că ai venit la Jucu. Împreună cu echipa din spatele meu, începând de acum un an jumătate de când am înființat filiala locală USRPLUS am stabilit proiectele pe care vrem să le facem. Aceste proiecte sunt pe capitole: INFRASTRUCTURĂ, EDUCAȚIE, TRANSPARENȚĂ, DIGITALIZARE, MEDICI adică partea de cabinete medicale în fiecare sat și gospodarii comunei cum vrem noi să le zicem MESERIAȘII COMUNEI Jucu. Avem nevoie de aceste proiecte pentru a ajunge cu dezvoltarea comunei Jucu acolo unde îi este locul, adică o comună fruntașă în România, nu o comună printre ultimele la nivel de județ Cluj. Este momentul să ne mândrim că suntem jucani!”

Fostul prim-ministru al României Dacian Cioloș i-a lăudat pe locuitorii comunei Jucu, pentru hărnicia lor și a ținut să-și încheie discursul avut în fața celor prezenți, îndemnându-i pe jucani să meargă la vot și să aleagă oameni cinstiți și devotați, oameni capabili să atragă fonduri europene și să schimbe în bine viața comunității în care trăiesc.

„Ați văzut în mai multe locuri din țară chiar și în comune că acolo unde s-au folosit  fonduri europene, comunele s-au dezvoltat. Acolo unde primari, pentru că sunt cinstiți și competenți au avut curajul să acceseze fonduri europene au putut să finanțeze proiecte în interesul cetățenilor. Asta îmi doresc și aici la Jucu, eu cu toată experiența pe care o am: de fost comisar european, fost prim-ministru și actual europarlamentar voi acorda tot sprijinul lui Nicu împreună cu echipa, dacă și dumneavoastră îi dați încrederea ca să facă din comuna Jucu o comună prosperă folosind nu doar banii pe care îi aveți în bugetul comunei dar și fonduri europene și să ajungem în câțiva ani de zile să vorbim si de Jucu precum o comună exemplu nu doar în Cluj dar și în țară. Dar asta dumneavoastră hotărâți pe 27 septembrie când vă invităm să veniți la vot și să îl votați pe Nicolae Borca pentru funcția de primar si echipa Alianței USRPLUS pentru Consiliul Local!”

Material electoral realizat de Napobit SRL, la comanda Partidului PLUS Cluj, cod mandatar financiar: 21200391

Distribuie articolul

Lasă un comentariu