Ședință nouă la Consiliul Local Gherla

Consilierii gherleni se întrunesc în cadrul unei noi ședințe, miercuri, 8 noiembrie a.c.. Întâlnirea va avea loc în sala mică de ședințe a sediului situat pe strada Bobâlna, nr.2, începând cu ora 15:00.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:

  1. Referat şi proiect de hotărâre privind  aprobarea completării contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de salubrizare a Municipiului Gherla și localităților componente Băița, Hășdate și Silivaș prin concesiune cu anexa cuprinzând bunurile de retur – TRACTOR FARMTRAC 690 DT, REMORCA 7CX-4, LAMA DE DESZĂPEZIRE 5077, PERIE BEMA 25, TOCĂTOR CRENGI FARMI 180, COSITOARE CU BRAȚ CU DEC 450 necesar îndeplinirii obiectului de activitate.

Inițiator : autoritatea executivă,

Prezintă : Pop Simona – Consilier superior – Direcția de Urbanism.

  1. Referat şi proiect de hotărâre privind aprobarea taxei de utilizare a – TRACTOR FARMTRAC 690 DT, REMORCA 7CX-4, LAMA DE DESZĂPEZIRE 5077, PERIE BEMA 25, TOCĂTOR CRENGI FARMI 180, COSITOARE CU BRAȚ CU DEC 450 de către SC ADP Gherla SA .

Inițiator : autoritatea executivă,

Prezintă : Dl. Măhălean Horațiu – Șef Birou IT.

  1. Referat şi proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor orare pentru serviciile prestate cu TRACTOR FARMTRAC 690 DT, REMORCA 7CX-4, LAMA DE DESZĂPEZIRE 5077, PERIE BEMA 25, TOCĂTOR CRENGI FARMI 180, COSITOARE CU BRAȚ CU DEC 450 de către SC ADP Gherla SA.

Inițiator : autoritatea executivă,

Prezintă : Dl. Măhălean Horațiu – Șef Birou IT.

  1. Referat şi proiect de hotărâre privind desemnarea unor membrii în Consiliu de administraţie la Liceul Teoretic cu Predare în Limba Maghiară Gherla.

Inițiator : autoritatea executivă,

Prezintă : Dl. Dragan Sabin – Consilier superior APL.

  1. Referat şi proiect de hotărâre privind aprobarea rectificarii  bugetului  local de venituri si cheltuieli pe anul 2017.

Inițiator : autoritatea executivă,

Prezintă : Dl. Farcaș Nicușor – Șef Serviciu Financiar Contabil.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu