S-a stins din viață medicul Bebe Lumezeanu

Spitalul Municipal Gherla anunță trecerea la cele veșnice a unui important vindecător al urbei:

Clipe de profundă întristare. Medicul LUMEZEANU BEBE a plecat dintre noi. Acesta a fost doctorul celor mai mulți dintre noi, un medic de excepție. Îi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră și pentru sănătatea pacienților. Prin tot ceea ce ați făcut, lumea a devenit mai bună.
Ne înclinăm, Domnule doctor LUMEZEANU BEBE .
LUMEZEANU BEBE a fost medic primar radiolog in cadrul Laboratorului de Radiologie si imagistica medicala a Spitalului Municipal Gherla , incepand cu data de 22.11.1988.
In perioada 15.11.1997-12.10.2001 a fost numit in functia de conducere de director al Spitalului Municipal Gherla, reușind să se facă iubit de pacienți și de colaboratori si să aibă realizări deosebite atât pe plan profesional cât și uman.
Datorită activității sale profesionale pe mai multe planuri și mai ales a omeniei și devotamentului față de pacienți, medicul Lumezeanu Bebe va rămâne în amintirea noastră ca o personalitate importantă a municipiului Gherla, a Spitalului Municipal Gherla , a comunității medicale, un coleg deosebit și un model de urmat pentru cei mai tineri. Drum lin.
Condoleanțe familiei!
Colectivul Spitalului Municipal Gherla este alături de familia îndurerată!
Conducerea Spitalului Municipal Gherla

Distribuie articolul

Lasă un comentariu