Pentru Gherla, o administrație PNL-PSD ar fi o catastrofă!

Produs de Napobit SRL, la comanda USR – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240009

Votul actual are doar două rezultate potențiale: rămânem captivi în „stabilitatea” PNL-PSD, sau ne decidem singuri soarta, cu o administrație care colaborează cu cetățenii!

Zilele trecute, Marcel Ciolacu a explicat foarte clar că un vot pentru PNL este un vot pentru PSD! Asta pentru că majoritățile în consiliile locale din toată țara se vor face între PNL și PSD. Partidul cu scorul mai mare în orice localitate, îl va invita pe celălalt ca partener. Doar dacă nu reușesc să asigure majoritatea între ele, PSD și PNL se vor orienta către alte formațiuni. Iar înțelegerea asta au parafat-o într-un angajament scris, după cum spune chiar președintele PSD.

Adică peste tot pe unde PNL sau PSD câștigă alegerile, vor guverna împreună. Nu există niciun dubiu, chiar dacă nu spun asta în campanie, pentru că au de pierdut. Dar ei apar împreună atât pe afișe și flyere, cât și pe buletinele de vot.

Dacă vorbim strict despre Gherla, o administrație PNL-PSD ar fi o catastrofă. Sunt partidele care au condus până acum Gherla, fie împreună sau separat. Și au făcut orașul praf. De la infrastructură la moralitate. Toți știm cum se obțin locurile de muncă în instituții publice și cum sunt numiți membrii de partid în poziții de răspundere. Așa cum știm nu doar că se dau contracte cu statul prietenilor, ci și concret cui. E aceeași mână de firme care face tot în Gherla. Și face prost și scump, de zeci de ani.

Rămâne valabil ce scandam la proteste: PNL și PSD, aceeași mizerie.

În Gherla singura soluție dacă vrei să scapi și de PNL și de PSD, e să votezi formațiunea care are șanse reale să îi înlocuiască: Alianța Dreapta Unită, formată din USR și FD, conduse de Carol Szasz. Pentru că nu există un tur 2, voturile date celorlalți candidați ai opoziției locale se vor risipi la fel ca în 2020 când s-au pierdut mai multe voturi decât a avut câștigătorul…

De aceea, va încurajăm să susțineți Alianta Dreapta Unită și pe Carol Szasz, singura echipa care are si pregatirea necesara, dar si sansele reale de a indeparta PNL și PSD de la Primărie.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu