Micii meșteri mari! – Școala de vară la Clubul Copiilor Gherla

âmbătă 18.05.2024, începând cu ora 18.00, Restaurantul Merion a găzduit balul anual de caritate al Clubului Rotary din Gherla.
Eveniment cu caracter caritabil prin excelență, în acest an balul a fost dedicat proiectului ”Micii meșteri mari! – Școala de vară la Clubul Copiilor Gherla”.

Fondurile strânse din generozitatea participanților și a partenerilor noștri, vor fi utilizate la achiziția de echipamente, materiale și toate cele necesare pentru desfășurarea în foarte bune condiții a atelierelor de prelucrare a lutului și olărit, pictură pe sticlă, metaloplastie și pictură artistică pe lemn, confecționat de podoabe, a celui mai dulce atelier de patiserie, asigurarea a tot ce e necesar pentru buna dispoziție a copiilor participanți, dar și pentru recompensarea celor mai merituoși.

În acest an, invitația de participare la eveniment a fost onorată de domnul Constantin Ovidiu Bunget, Guvernatorul Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova, doamna Gila Erzsébet Kovácsne, Guvernatorul Districtului Rotary 1911 Ungaria, domnul Miklós Horváth-Oszkó, Consul la Consulatul General al Ungariei din Cluj-Napoca, o delegație foarte consistentă de la cluburile noastre prietene din Kozármisleny și Orosháza, Ungaria, prieteni rotaryeni de la cluburi din zonă, reprezentanți ai mediului de afaceri și prieteni ai clubului nostru.

Cu această ocazie Guvernatorul Districtului Rotary 1911 Ungaria a acordat clubului nostru Certificatul de Recunoaștere pentru contribuția la cooperarea excepțională dintre Districtele 2241 Romania și Republica Moldova și 1911 Ungaria.

Mulțumim! Împreună putem face mai mult pentru comunitate!

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu