Gherleanul care a împiedicat un furt a fost premiat de IPJ Cluj

Tânărul din Gherla care a reușit să împiedice un furt ce urma să se producă într-un mijloc de transport a fost premiat de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

„Siguranţa socială este o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional. Inspectoratul de Poliție Județean Cluj promovează spiritul civic și încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

Azi, 2 februarie a.c., un tânăr a fost invitat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și, în prezența participanților la ședința de evaluare a activităților instituției, a fost felicitat pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Reamintim că în data de 30 ianuarie, în jurul orei 13:00, o femeie în vârstă de 59 de ani, din Satu Mare, a fost surprinsă de către un bărbat, din Gherla, în timp ce sustrăgea un portmoneu cu bani și documente personale din poșeta unei femei care călătorea cu un troleibuz ce operează pe raza municipiului.

Bărbatul a reacționat și a alertat organele de poliție, acțiuni care au condus la recuperarea prejudiciului și reținerea femeii pentru 24 de ore.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu