Drotar Dario a câștigat prin KO meciul din cadrul Galei UFT de MMA si Kickbox în Cușcă

In data de 05.05.2017 la Sala sporturilor din Cluj -Napoca Horia Demian in prezenta a peste 2500 spectatori a avut loc cea mai importanta gala de profesionisti kickbox /mma. Competitia a fost organizata de MMA TRANSILVANIA prin SEBASTIAN HAIDU-presedintele clubului .

Incepand cu orele 20:00, in deschiderea galei, a avut loc un meci pentru o centura mondiala intre un sportiv al clubului Ginbox Timisoara si un sportiv din Olanda, fiul marelui luptator K1 Albert Kraus, acesta din urma castigand cele 5 runde .

Apoi a inceput gala propriu zisa cu 5 meciuri de MMA. Dusa Cosmin, de la BPT CLUJ, a pierdut repede in fata sportivului din Pitesti, Iorga Mihaita. Al doilea meci de mma a fost intre ROLAND PAULETTI, BPT CLUJ, care a pierdut in fata sportivului din Pitesti, Manuca Gabriel.

Meciul 3 s-a disputat între sportivul Clubului Firekick-boxing Gherla, DROTAR DARIO (campion UFT 2016) si detinatorul Centurii SUPREME NIGHT FIGHT 2017.

„Sportivul gherlean a intrat hotarat in ring, dominand prima repriza in lupta la sol si din picioare lovindu-l cu putere si creend pagube imense sportivului de la BPT CLUJ Pop Sorin un luptator experimentat si disciplinat. Apoi repriza a doua merge exact in directia propusa de stafful Firekick si o castigam clar. Intrand progresiv aproape de adversar il loveste cu putere cu genunchiul din saritura apoi o ploaie de llovituri de brate il duce la sol lovind in continuu sportivul Pop Sorin nu a mai raspuns la lupta el fiind lasat intr-o balta de sange arbitru oprind meciul si declarand invingator prin KO pe DROTAR DARIO”,

a povestit Paul Florean, antrenorul lui sportivului gherlean.

Meciul 4 dintre Islam Rechidov MMA TRANSILVANIA si Emilian MItel de la FIGHT SCHOOL TULCEA se termina repede in favoarea lui Islam . Mezei Alexandru de la PRETORIENII DEVA pierde in fata sportivului din MOLDOVA DENIS PALANCICA.

Urmeaza meciurile de kickbox dintre:

  • DANIEL PASCALE FIGHT SCHOOL TULCEA care pierde in fata lui SAER HASSOUN MMA TRANSILVANIA,
  • BAIAS ADRIAN PFG BISTRITA este facut KO de HARIS FERIZOVIC de la SOMO TIMISOARA.
  • SURU BOGDAN DE LA PFG BISTRITA pierde prin KO in fata sportivului PISARI ANDREI de la Tengu CLUJ,
  • Rayko Levitchi de la SCA ANGLIA castiga prin KO in fata sportivului MICU DANIEL de la IGUANA FIGHT TIMISOARA,
  • POPA RAZVAN HEMI GUARD BRASOV pierde dupa 3 runde stranse in fata sportivului din SATU MARE ANGHEL CARDOS,
  • ION SURDU MMA TRANSILVANIA castiga CENTURA UFT 2017 in prima repriza prin KO in fata sportivului MIhai Vasile Catalin din Ploiesti.

Cel mai important eveniment al serii a fost lupta pt centura TRANSILVANIEI intre CIBU ADRIAN TENGU CLUJ care termina repede meciul prin KO in prima repriza in fata sportivul dejean FLAVIU BOICIUC.

La aceasta gala au fost prezenti circa 50 sustinatori din Gherla pentru meciul lui Drotar Dario care s-a calificat pentru meciul de Centura UFT din 2018.

Multumim tuturor care ne sustin :PRO NUTRITION , ARMURA , CHILLZONE , PARKHOUSE , oamenilor care se deplaseaza sau ne urmaresc si sustin pe retelele de socializare.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu