Devino voluntar în cadrul Zilelelor Municipiului Gherla 2017

Primăria Municipiului Gherla și Consiliul Local caută 50 de tineri, fete și băieți, voluntari în organizarea Zilelelor Municipiului Gherla 2017.

Persoanele interesate se pot înscrie până în data de 1 Iunie. Pentru înscrieri  trebuie trimise datele personale de contact și o scurtă prezentare pe e-mail la primarie_gherla@yahoo.com sau apel telefonic la numărul 0736.382.048.

Vrei să te implici în organizarea celui mai așteptat eveniment din oraș și totodată să te si distrezi? Devino VOLUNTAR în cadrul Zilelelor Municipiului Gherla 2017 in perioada 04-11.06.2017 și ia parte la organizarea celui mai amplu eveniment din orașul tău care va cuprinde concerte, competitii și demonstratii sportive, momente de folclor și traditii, expozitii de arta, show de stand up comedy, degustari de vin, o seară cu DJ și momente extraordinare.

Primăria Municipiului Gherla și Consiliul Local caută 50 de tineri, fete și băieți,puși pe treabă și pe distracție. 
Ce beneficii o să ai? Vei dobândi experiență în organizare și gestionare de evenimente, vei cunoaște lume și te vei face cunoscut, acces la backstage și contact cu artiștii, certificat de voluntariat  momente de distracție și multe alte beneficii.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu