Clujean urmărit naţional şi internaţional pentru tentativă la omor, încarcerat la penitenciarul Gherla

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat urmărit naţional şi internaţional, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cel în cauză, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Cluj-Napoca, a fost depistat, astăzi, 3 ianuarie, pe raza municipiului Cluj-Napoca, în activitatea de prindere fiind angrenaţi şi luptători de acţiuni speciale.

Conform informațiilor oferite de oamenii legii, în noaptea de 8 spre 9 martie 2014, bărbatul s-a urcat la volanul unui autoturism pe care l-a condus pe drumurile publice deşi nu poseda permis de conducere şi în urma unui conflict spontan, pentru a se răzbuna, a intrat într-un grup de oameni, pe strada Calea Bucureşti, cu intenţia de a lovi persoana cu care avusese conflictul, lovind din greşeală altă persoană, căreia i-a provocat leziuni ce au necesitat pentru vindecare 100-110 zile de îngrjiri medicale.

Pentru aceste fapte, clujeanul are de executat 8 ani şi 8 luni de închisoare, în baza mandatului de executare a pedepsei emis în cursul anului 2016, de către Tribunalul Cluj.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu