Victorie obținută de sportivul gherlean Dario Drotar la Baia Mare

Baia Mare a fost gazda unui eveniment sportiv marca AYO Tournament Alin Balasa. În cadrul competiției care s-a desfășurat ieri, 25 martie, au avut loc 10 meciuri în ring, pe reguli de kickbox, și unul de box.

Cel de-al doilea meci din cadrul competiției s-a disputat între sportivul gherlean Dario Drotar (de la Clubul Firekick-Boxing Gherla) și băimăreanul Ștefan Radu (de la Clubul Friends Gym Satu Mare). Meciul s-a încadrat în categoria 72 kg, cu toate că, de obicei, sportivul din Gherla luptă la categoria 65 kg. După cele trei reprize, Dario a fost declarat câștigător.

„Dario Drotar a inceput foarte bine meciul si pe finalul rundei 1, pe o eschiva si contraatac, a aruncat un supercut pe barbia adversarului punandu-l jos pe Radu Stefan, acesta fiind numarat. Apoi cele 2 reprize ramase au fost castigate de Drotar Dario, clar. Sportivii au luptat frumos si au facut deliciul publicului din Baia Mare, cam 1200 spectatori fiind prezenti”, a declarat Paul Florean, antrenorul lui Dario Drotar.

La acest eveniment au fost prezente nume mari din lumea kickboxului și boxului. Printre aceștia s-au numărat și Andrei Stoica Mr. KO (care a câștigat în prima repriză prin ko), Anghel Cardos, Dorin Stan (ambii câștigători) și boxerul băimărean Florin Cardos care și-a făcut Ko adversarul. Au mai fost prezenți și Cătălin Moroșanu, Sebastian Ciobanu, Lucian Bot, Sebastian Cozmanca. Competiția a fost prezentată de Gina Pistol.

„Pentru acest eveniment am fost sustinuti de domnul SZOVATI JANOS, caruia ii aducem multumiri. Multumim si domnului NESELEAN IOAN, SEBASTIAN PETRIC, DAN PETRU SATMAR, LAZIN SEBASTIAN”, a mai declarat antrenorul clubului gherlean.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu