Un bărbat din Mintiu Gherlii a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea mai multor infracțiuni

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat din Mintiu Gherlii pentru distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Conform informațiilor oferite de autorități, Poliția municipiului Cluj-Napoca, a fost sesizată printr-un apel la 112, de o femeie de 29 ani, din Cluj-Napoca, despre faptul că fostul său concubin, pe fondul geloziei, a aruncat cu pietre în fereastra locuinței sale, distrugându-i trei geamuri tip termopan.

Bărbatul de 36 ani ani, din Mintiu Gherlii a fost reținut pentru 24 de ore. Totodată, procurorul de supraveghere a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, stabilindu-se în sarcina bărbatului obligațiile de a nu părăsi limita teritorială a județului Cluj, decât cu încuviințarea procurorului, de a nu se deplasa la locuința persoanei vătămate la o distanță mai mică de 500 metri, de a nu se apropia de persoana vătămată la o distanță mai mică de 500 metri și de a nu comunica cu aceasta direct sau indirect, pe nicio cale.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu