Târgul „Produs de Cluj” ajunge iar la Gherla

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează în perioada 11 – 13 mai a.c., o nouă ediție a târgului producătorilor şi artizanilor clujeni în Gherla. Organizată în parteneriat cu Primăria municipiului Gherla, manifestarea expozițională se va desfășura pe platoul autogării.

Noi ne simțim acasă peste tot pe unde caravana Produs de Cluj ajunge, dar Gherla este o destinație aparte. Aici avem parte de oameni care nu doar că vizitează târgul nostru, ci ne-au devenit în timp prieteni. Sunt oameni care cunosc foarte bine proiectul inițiat de noi, vin și revin în târg pentru ceea ce noi și partenerii noștri le oferim și ne asigură de faptul că, an de an, Târgul Produs de Cluj este o necesitate pentru comunitățile locale. Miile de oameni care ne onorează cu prezența, Gherla fiind un oraș cu unele din cele mai mari audiențe, contribuie la decizia de a continua proiectul care sprijină micii întreprinzători locali”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tişe.

La Târgul Produs de Cluj de la Gherla vor fi prezenți aproximativ 50 de expozanți care vor oferi publicului gherlean preparate tradiționale din carne și lapte, prăjituri și ciocolată de casă, miere, ulei presat la rece, lavandă, ceramică, costume populare și bijuterii lucrate de mână. De asemenea, vizitatorii târgului vor putea viziona spectacole folclorice de excepție, teatru de păpuși, un modern parc de distracții și multe alte surprize.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu