Târgul „Produs de Cluj” a avut succes la Gherla

Asociația Produs de Cluj a transformat timp de trei zile, la finele săptămânii trecute, municipiul Gherla într-o adevărată capitală a produselor autentice și tradiționale realizate de micii întreprinzători clujeni.

Asociaţia Produs de Cluj va aniversa în curând şapte ani de la primul târg desfăşurat sub acest brand. La Gherla, ca peste tot, vizitatorii târgului au făcut aprecieri extrem de laudative faţă de ţinuta târgului şi faţă de exponatele prezente pe standuri. Faptul că publicul apreciază munca micilor întreprinzători locali şi a noastră ne determină să perseverăm în a impune calitatea şi valoarea produselor autohtone, o alternativă sănătoasă şi care are avantajul de a sprijini direct economia locală.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

La Târgul Produs de Cluj de la Gherla au participat aproximativ 50 de expozanţi care au adus cu ei preparate tradiționale din carne şi lapte, prăjituri şi ciocolată de casă, miere, ulei presat la rece, lavandă, ceramică, costume populare şi bijuterii lucrate de mână. Cea de-a şaptea ediţie a manifestării derulată la Gherla a fost o încununare a primei serii de cinci evenimente expoziţionale organizate în acest an.

Următoarea oprire a caravanei Produs de Cluj va avea loc în perioada 25-27 mai la Mediaş, în judeţul Sibiu.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu