PSD și-a stabilit candidatul pentru primar la Gherla: Vasile Băgăcean

În cadrul unei ceremonii la care au luat parte membri și simpatizanți ai PSD, partidul și-a prezentat candidații desemnați pentru primăriile din zona Gherla. În municipiu, acesta este Vasile Băgăcean.

Această nominalizare mă onorează și mă responsabilizează, știind în același timp că așteptările gherlenilor sunt mari. Pornesc cu încredere pe acest drum, știind că prioritățile orașului cuprind toate domeniile, și voi veni cu propuneri în acest sens, structurat, pentru proiecte cu implementare în termen scurt/imediat, mediu și lung.

În ultimele zile am fost abordat de foarte multă lume din toate categoriile sociale și profesionale, confirmându-se totodată că doleanțele acestora coincid cu ceea ce îmi propun eu și echipa mea. Voi duce o campanie îndreptată spre toți cetățenii, cu soluții concrete și explicate. Nu pot să nu mulțumesc în mod deosebit domnului profesor Vasile Dâncu pentru prezența sa în mijlocul nostru, și mi s-a confirmat încă o dată că va fi un sprijin pentru Gherla.

Știu că multă lume e sătulă de politică, și înțeleg. Tocmai de aceea voi fi foarte precis în ceea ce le voi prezenta gherlenilor. Nu-mi place să mă aud vorbind doar de dragul de a mă auzi vorbind, transmit că în mod cert Gherla va deveni frumoasă, cu condiții demne de trai pentru toți locuitorii. Se poate!”, a afirmat Vasile Băgăcean în discursul său.

Au fost prezenți Vasile Dîncu, candidatul care va reprezenta Clujul pe listele pentru Parlamentul European, Alexandru Cordoș, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, Ioan Oleleu, vicepreşedinte ANSVSA și alte personalități social-democrate din județ.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu