Polițiștii gherleni au reținut un tânăr bănuit de tentativă de tâlhărie și viol

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au identificat şi reţinut un bărbat bănuit de comiterea unor tentative la infracţiunile de tâlhărie şi viol.

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, la data de 8 iulie a.c., în jurul orei 03:00, un bărbat a pătruns fără drept în locuinţa unei femei, de 79 de ani, din comuna Geaca, unde, prin ameninţări şi constrângeri fizice a încercat să sustragă bani şi să întreţină relaţii sexuale cu aceasta. Femeia, promiţând bărbatului că se duce în camera alăturată să îi aducă bani, a reuşit să iasă din locuinţă.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la adresa indicată şi au efectuat cercetarea la faţa locului. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit, în scurt timp, să îl identifice şi să îl depisteze pe cel bănuit de comiterea faptei, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 23 de ani, din comuna Cămăraşu.

La data de 8 iulie a.c., poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi viol, în forma tentativei.

La data de 9 iulie, magistraţii din cadrul Judecătoriei Gherla au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu