Lucrările de asfaltare pe drumul judeţean Gherla – Nicula – Săcălaia avansează în ritm alert

Lucrările de asfaltare derulate de Consiliul Judeţean Cluj pe drumul judeţean DJ 109D Gherla – Nicula – Săcălaia avansează în ritm alert. Acestea fac parte din cadrul programului de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere a judeţului.

,,Marele merit al acestor lucrări de asfaltare e legat de faptul că asigură un acces extrem de facil şi în condiţii optime de circulaţie la mai multe obiective de mare interes turistic din zonă, precum Mănăstirea de la Nicula, Lacul ştiucilor de la Săcălaia sau Rezervaţia naturală Stufărişurile de la Sic, cunoscută şi ca Delta Clujului sau Delta Ardealului”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Lucrările vizează două tronsoane de drum, respectiv sectorul cuprins între kilometrul 0+000 şi kilometrul 4+080 care a fost deja finalizat şi sectorul cuprins între kilometrul 4+780 şi kilometrul 7+000 pe care se execută în prezent lucrări pregătitoare în vederea asfaltării.

Pe acest ultim sector de drum lucrările de asfaltare vor demara imediat după finalizarea lucrărilor la reţeaua de canalizare, lucrări derulate de Primăria comunei Fizeşu Gherlii şi aflate pe ultima sută de metri. În ceea ce priveşte sectorul cuprins între kilometrul 4+080 şi kilometrul 4+780, reamintim faptul că acesta a fost asfaltat în cursul anului trecut.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu