Ioan Neselean: „Vă invit să ne sărbătorim orașul împreună!”

Primarul Ioan Neselean îi invită pe toți cetățenii să ia parte la activitățile care vor fi desfășurate cu prilejul Zilelor Municipiului Gherla, care vor avea loc în perioada 4-11 iunie.

„Dragi gherleni și oaspeți ai orașului,

Zilele Municipiului Gherla sunt un moment de reală sărbătoare pentru toți locuitorii orașului și am speranța că vom petrece în perioada 4-11 Iunie, alături de invitații din orașele înfrățite și alți vizitatori, o săptămână plină de evenimente pe placul fiecăruia: competiții sportive, expoziții de artă, proiecții de film, concerte și momente artistice, spectacol de lasere, toate culminând cu un foc de artificii spectaculos.

Este un moment în care orașul vibrează, iar comunitatea orașului își îndreaptă atenția înspre oamenii, obiceiurile și lucrurile care ne definesc și ne aduc bucuria și mândria de a fi gherleni.
Vă invit să ne sărbătorim orașul împreună.
La mulți ani!”

34 de persoane din orașele înfrățite ale municipiului Gherla au răspuns pozitiv invitației de a fi prezenți la evenimentele care vor avea loc. Programul delegațiilor pentru perioada Zilelor Municipiului Gherla include tur ghidat al orașului și al unor obiective turistice din împrejurimi, vizite la instituții, școli și grădinițe, semnarea și consolidarea unor colaborări între asociațiile de prietenie sau școli din Gherla și orașele înfrățite și este în curs de elaborare, mai multe detalii find comunicate în săptămâna viitoare.
De asemenea, 20 de voluntari din 50 sunt înscriși până la acest moment pentru a activa în cadrul Zilelor Municipiului Gherla.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu