Investiții în rețeaua de iluminat public din Sântejude Vale, comuna Țaga

Consiliul Județean Cluj a eliberat un certificat de urbanism care vizează lucrări de investiții în rețeaua de distribuție a energiei electrice destinată consumului general și iluminatului public în comuna Țaga, sat Sântejude Vale.

,,Accesul cetățenilor la rețelele de utilități publice reprezintă un aspect esențial într-o societate civilizată, motiv pentru care îmi exprim întreaga susținere pentru demersurile inițiate de cele două comune clujene, investiții a căror finalitate o reprezintă îmbunătățirea nivelului de trai al întregii comunități deservite”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Potrivit informațiilor oferite de autoritățile județene, investiția se va realiza pe un amplasament aflat între două unități administrativ-teritoriale, respectiv comuna Țaga și comuna Sic, zonă care, momentan, nu este racordată la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Lucrările, prevăzute a se desfășura pe o durată de maximum 60 de zile prevăd realizarea unei rețele electrice sub/supraterane în lungime totală de peste 600 metri, subtraversări ale drumului comunal, montarea de puncte de transformare și stâlpi de iluminat.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu