Gherlenii vor avea o toaletă publică dotată cu sistem audio pentru difuzare de muzică

Primăria Municipiului Gherla intenționează să achiziționeze o toaletă publică în care, printre altele, să se poată asculta și muzică, informează gherlainfo.ro. Astfel, ofertele în acest sens se pot depune până în data de 11 noiembrie. Achizitia se va face prin selecție de oferte (SEAP).

Noua toaletă publică nu va fi una oarecare. Există câteva cerințe „pretențioase” pe care municipalitatea le are în vedere. Spre exemplu, pe lângă dotarea cu sistem audio pentru difuzare de muzică, această toaletă trebuie să aibă un sistem electronic automat pentru deschiderea și închiderea ușii, spălare și dezinfectare după fiecare utilizare, aerisire, odorizare, avertizor de expirare a timpului (fiecare persoană are dreptul la 15 minute), sistem de distribuție automată a hârtiei igienice, a apei și săpunului, sistem de uscare a mâinilor, încălzire în sezonul rece, telecontrol GSM și monitorizare la distanță pentru transmiterea parametrilor de funcționare și a problemelor apărute, iluminare cu led, afișaj electronic pentru timpul de utilizare, sistem acustic cu instrucțiuni vocale pentru fiecare comandă și operațiune, coş de gunoi și oglindă anti-vandalism.

Investiția se va ridica la aproximativ 130.000 de lei + TVA, valoare echivalentă cu cea a unui apartament de lux cu trei camere. Noua toaletă urmează să fie amplasată strada Gheorghe Barițiu, lângă cinematograf.

Ofertanții trebuie să aibă în vedere că trebuie să asigure în preţ, pe lângă toaleta propriu-zisă, și transportul, montajul, executarea racordurilor și a plaformei din beton, realizarea documentației tehnice, obținerea avizelor necesare pentru racordarea la rețelele de apă, canalizare și electricitate. După atribuirea contractului, lucrarea trebuie executată în 30 de zile.

Am încercat să îl contactăm pe primarul Ioan Neselean pentru mai multe detalii referitoare la subiect, însă acesta nu ne-a răspuns. Vom reveni cu amănunte.

Sursă foto: adevarul.ro

Distribuie articolul

Lasă un comentariu