Gherlean reținut pentru furt dintr-un imobil în construcţie

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie, au depistat şi reţinut un bărbat, de 31 de ani, din Gherla, bănuit de comiterea unui furt.

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, ieri, 28 august, în intervalul orar 11:00-14:00, profitând de neatenţia lucrătorilor, bărbatul ar fi pătruns într-un imobil în construcţie de pe strada Eftimie Murgu, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras un telefon mobil.

În baza plângerii depuse de către persoana vătămată, poliţiştii au demarat de îndată verificări, cel în cauză fiind depistat în cartierul Zorilor, la circa 30 de minute de la sesizare.

În urma depistării, telefonul, în valoare de circa 1.300 de lei, a fost recuperat de către poliţişti. Totodată, poliţiştii au descoperit la locul depistării bărbatului şi alte bunuri în privinţa cărora există suspiciuni că ar fi fost sustrase, acestea fiind ridicate pentru continuarea investigaţiilor.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu