Furtuna de ieri a făcut ravagii în pădurea Municipiului Gherla. Mai mulți arbori au fost doborâți

http://gherla.ro

Conducerea Ocolului Silvic Gherla anunță populația Municipiului Gherla că în urma furtunii de ieri, 29 iunie, au fost doborâți și rupți de vânt mai mulți arbori din pădurea Municipiului Gherla, în locul numit “Epreșkert”, trupul de pădure “Brădet”.

Având în vedere faptul că majoritatea arborilor doborâți de vânt au rămas rezemați de arborii rămași pe picior, există pericolul iminent ca aceștia să se desprindă și să cadă pe sol. Pentru a evita producerea unor accidente avertizăm iubitorii de drumeții ca până la remedierea acestei situații să se evite accesul în această pădure.

„Recomandăm populației să nu se preteze la doborârea și sustragerea acestor arbori doborâți de fenomene naturale, pentru că această pădure va fi patrulată de către organele silvice și de poliție, iar în cazul în care autorii vor fi prinși, riscă să fie sancționați contravențional cu amendă de la 2000 lei la 8000 lei, confiscarea materialului lemnos și a utilajelor care au servit la comiterea faptei sau li se va întocmi dosar penal”, transmit reprezentanții Ocolului Silvic Gherla.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu