Curs de instruire teoretică și practică în domeniul tehnicii de optimizare a sistemului nervos autonom prin neuromodulare

Pe 9 martie 2024, la Cluj Arena a avut loc primul curs acreditat din România de Neuromodulare Non-invazivă NESA. La eveniment au participat peste 100 de persoane, atât fizic cât și online. Cursul este acreditat de către Universitatea din Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) din Spania.

Din partea companiei NESA au fost prezenți mai mulți formatori cu vastă experiență în domeniu, inclusiv directorul executiv la nivel internațional, Aitaro Seikai Armenta. Cursanții provin din mai multe medii legate de sănătate, de la medici neurologi sau generaliști până la psihologi și kinetoterapeuți.

Cursul a inclus atât prezentări directe și clipuri video cât și demonstrații practice, fiind foarte bine recepționat de participanți. Organizatorii promit să revină de mai multe ori pe an în România pentru cursuri similare, în diferite orașe mare. În curând va fi lansat un nou apel pentru înscrieri la următoarea ediție.

Cum funcționează tehnologia medicală NESA®?

Tehnologia medicală de neuromodulare non-invazivă NESA® este concepută pentru a optimiza sistemul nervos uman în mod rapid, eficient și pe termen lung, folosind microcurenți inteligenți. Neuromodularea sistemului nervos autonom din puncte strategice situate în nervii periferici cu impedanță locală mai mică, localizați la mâini și picioare cu electrod așezat pe traiectul nervului. Acești nervi sunt bogati în nervi simpatici ai sistemului nervos autonom. Neuromodularea se realizează printr-o stimulare periferică și globală.

Aitaro Seikai Armenta, CEO al NESA World

Care sunt avantajele cursului de neuromodulare non-invazivă NESA®?

  • Formare continuă: Dezvoltare profesională în domeniul medical
  • Schimbare în practica medicală: Furnizează soluții inovatoare
  • Îmbunătățirea rezultatelor clinice: Eficacitate clinică demonstrată
  • Îngrijire personalizată: Planuri de tratament personalizate
  • Inovarea prin diferențiere: Îmbunătățirea serviciilor curative și de recuperare
  • Tehnici de aplicare și evaluare: Promovarea sănătății, promovarea clinicii

Distribuie articolul

Lasă un comentariu