Clujul are nevoie de un pas înainte cu Alianța Dreapta Unită!

Produs de Napobit SRL, la comanda USR – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240009

În curând, vom avea ocazia de a face o alegere crucială pentru viitorul orașului nostru. Pe 9 iunie, votul vostru poate transforma Clujul și România. Putem alege orașe europene unde calitatea vieții este prioritatea principală și unde administrația lucrează eficient și transparent pentru binele comunității. Alianța Dreapta Unită, construită în jurul USR, vine cu această viziune modernă și proaspătă și cu oameni buni.

Imaginați-vă ce am putea realiza împreună cu primari, consilieri locali și județeni dedicați și competenți!

În doar patru ani, în mai multe localități din Cluj USR a demonstrat că se poate face mult chiar fiind în minoritate în consilii. Echipele noastră a reușit să extindă transportul de noapte, să inițieze construcția unei școli în Cluj-Napoca, să aducă transport gratuit în Apahida sau să transforme Băile Cojocna. Acestea sunt doar câteva dintre realizările noastre, dar sunt dovada clară că, atunci când ai voință și dedicare pentru clujeni, poți face diferența.

La nivel județean am luptat pentru îmbunătățirea condițiilor din spitale, pentru colectarea corespunzătoare și la un preț corect a gunoaielor, pentru eliminarea risipei din companiile administrației și pentru mai multe drumuri de calitate la noi în județ.

Vedem zi de zi puterea Europei și impactul pozitiv pe care fondurile europene îl au asupra județului nostru. Cu zece consilieri județeni, am putea atrage și mai multe resurse pentru Cluj-Napoca.

Adrian Oros, candidatul nostru la președinția Consiliului Județean a demonstrat că este un om de nădejde. Prorector la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, el a arătat că cinstea și profesionalismul își pot găsi locul și la Ministerul Agriculturii.

Pe 9 iunie, votați Alianța Dreapta Unită și echipa noastră pentru a transforma această viziune în realitate.

Clujul are nevoie de mai mult decât promisiuni. Are nevoie de fapte. Și faptele noastre vorbesc de la sine. Împreună, putem schimba orașul, județul și țara! Pe 9 iunie, vă invităm să votați pentru o schimbare reală. Votați Alianța Dreapta Unită!

Distribuie articolul

Lasă un comentariu