Aparat de radiologie, aparatură ORL, mobilier și cărucioare noi pentru spitalul din Gherla

Asociația Întreprinzatorilor Italieni și Crucea Verde Predappio Italia au făcut noi donații pentru spitalul din Gherla. Astfel, începând de astăzi, spitalul gherlean are un nou aparat de radiologie, aparatură ORL, mobilier și cărucioare noi.

„Mulțumim Asociației Întreprinzătorilor Italieni și Crucea Verde Predappio Italia pentru donarea unui aparat de radiologie și aparatura ORL, mobilier pentru camere de spital și cărucioare . Acesta este deja a 3-a oară când ei Sprijină Spitalul Municipal din Gherla și ne vor sprijini în continuare cu aparatul de tomografie și alte consumabile. Suntem siguri ca aceste acțiuni vor creste calitatea medicala și funcționalitatea Spitalului Municipal Gherla”, a transmis primarul Ioan Neselean pe o rețea de socializare.

Reamintim că la începutul lunii decembrie 2016 asociațiile italiene au mai donat pentru spitalul din Gherla 34 de paturi de spital cu roți, noptiere, un televizor color, scaune pentru sala de așteptare, îmbrăcăminte pentru personal și impermeabile.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu