2 ani de pușcărie pentru o bătaie din urmă cu 4 ani

Un gherlean a primit 2 ani de închisoare cu executare, pentru o bătaie din septembrie 2020. Verdictul a venit de la Judecătoria Gherla doar săptămâna trecută.

Conform actelor de la dosar, victima în 13 septembrie 2020 în jurul orei 19.30 plimba câinele împreună cu prietena sa. În acest timp, o persoană necunoscută care se afla pe bicicletă s-a apropiat periculos de câine. Apoi, ajuns la Stadionul Municipal Gherla, a observat că acea persoană se afla în tribună, împreună cu niște prieteni.

Întrucât persoana vătămată i-a reproșat persoanei necunoscute faptul că era să îi lovească câinele, aceasta din urmă, aflându-se în stare de ebrietate, a coborât în viteză din tribună și a început să agreseze persoana vătămată, lovind-o de mai multe ori cu pumnul în zona feței și a capului, determinând căderea persoanei vătămate în genunchi la pământ, după care i-a mai aplicat câteva lovituri cu pumnul în zona feței. De asemenea, persoana vătămată susține că agresorul l-a amenințat că scoate un cuțit, lucru pe care nu l-a mai făcut.

După ce agresorul a plecat de la fața locului, lângă persoana vătămată au venit prietenii acestuia, care i-au spus cum se numește agresorul. Acesta a fost condamnat acum de instanță la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe plus plata a 3.000 de lei daune morale și 100 de lei ca daune materiale victimei. Decizia a fost luată de Judecătoria Gherla în 1 martie.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu