Mesajul viceprimarului Iulia Trif, în urma rezultatelor alegerilor de ieri

Iulia Trif, viceprimarul Municipiului Gherla, nu a reușit să obțină un loc în Camera Deputaților. Cu toate că la nivel național PSD a obținut majoritatea voturilor, la nivelul județului Cluj partidul a reușit să obțină doar trei mandate de deputat.

În semn de recunoștință față de cei care au votat-o, Iulia Trif a postat un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Dragi prieteni,

Ziua de 11 decembrie a fost un examen pentru mine: o dovada a aprecierii dvs si totodata un semnal de inalta responsabilitate pe care mi-o voi asuma in continuare in functia de viceprimar. PSD Gherla a castigat alegerile la un scor de istorie, cam cu jumatate in fata subclasatului PNL. Ca judet insa, PSD Cluj a obtinut 3 mandate de deputat, astfel ca eu, raman in functia de viceprimar. Va mulțumesc pentru susținerea voastră în număr atât de mare! Mi-ați înmânat zambete, dragoste, prietenii, cuvinte inaltatoare si atat de profunde sentimente fumoase pe care nu le pot descrie in cuvinte. In egală măsură, votul dumneavostră la Gherla reprezintă încrederea care îmi este oferită de comunitatea noastră caldă și armonioasă.

Votul dumneavoastră oglindește dorința si voința mea de a o materializa prin implicare și profesionalism, aici in Gherla.

Iubesc acest oraș la fel de mult cum simt că-l iubiți și voi și cat timp voi ramane in functia de viceprimar imi doresc sa fim solidari și uniți în efortul comun de a face bine orasului .

Cu multumiri, recunostinta si dragoste”

Sursă foto: Ziua de Cluj

Distribuie articolul

Lasă un comentariu